View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 04, 2015 8:34 pm

Reply to topic  [ 2 posts ] 
could not found http://X.X.X.X/zm 
Author Message

Joined: Tue Feb 21, 2006 10:41 pm
Posts: 6
Post could not found http://X.X.X.X/zm

I've got a question: When I try to start the webadmin-page of ZoneMinder, I can not start it by doing or on my second machine.

I installed the server-version of ZoneMinder CTU and did this steps like Cordel described:

chkconfig --levels 345 httpd on
chkconfig --levels 345 mysqld on
service mysqld start
service httpd start
vi /etc/zm.conf
service zm start

so ZoneMinder should working now.

When I try to reach the webadmin-pages from my second machine by doing

Quote: or /zm/
I get this message:

Not Found
The requested URL /zm/index.php was not found on this server.

ping is OK!!

root@rosinante:/home# ping
PING ( 56(84) bytes of data.
64 bytes from icmp_seq=1 ttl=64 time=0.043 ms
64 bytes from icmp_seq=2 ttl=64 time=0.042 ms

This should work or not? :oops:

Fri Mar 03, 2006 4:19 pm
User avatar

Joined: Fri Mar 05, 2004 5:47 pm
Posts: 5218
Location: /USA/Washington/Seattle
Yes it should work. Did you set the firewall in the initail installation to allow the web service to pass through the firewall?
You should be able to just put the IP address of the machine in the browser and see apaches test page. If you can't see the test page then either the port is blocked by the firewall or apache is not running.

Fri Mar 03, 2006 7:24 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group